ESLA - E.S.Lahtinen Oy / ESLA on kotimainen liikuntavälineiden valmistaja • Potkupyörät • Rollaattorit • Potkulaudat • Potkukelkat - Verkkokauppa - Vuodesta 1928



















ESLA - E.S.Lahtinen Oy / ESLA on kotimainen liikuntavälineiden valmistaja • Potkupyörät • Rollaattorit • Potkulaudat • Potkukelkat - Verkkokauppa - Vuodesta 1928
FI - https://www.esla.fi/
EN - https://www.esla.fi/en/
E.S.Lahtinen Oy eli ESLA on kotimainen liikuntavälineiden valmistaja • Potkupyörät • Rollaattorit • Potkulaudat • Potkukelkat
Tervetuloa tutustumaan.
E. S. Lahtinen Oy sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen alueella Kouran kylässä ja valmistaa ESLA-liikuntavälineitä sekä metallin alihankintatöitä 33 työntekijän voimin. Yritys on perustettu vuonna 1928. Yritystoiminta alkoi Moottori- ja Tarvikeliike Indian:n kanssa solmitulla sopimuksella Indian moottoripyörien jälleenmyynnistä lokakuussa 1928.
E. S. Lahtinen Oy suunnittelee ja valmistaa ekologisia ESLA-liikuntavälineitä ympärivuotiseen, turvalliseen ja mukavaan liikuntaan sisällä ja ulkona. Alihankinnassa liikeidea on keskittyä metalliosien valmistukseen puristustekniikkaa hyödyntäen.
E. S. Lahtinen Oy on hallitusti kasvava, vakavarainen perheyritys. Toimittajana luotettava ja työpaikkana turvallinen. Voimakkaasti kotimainen ja rehellinen yritys.
ESLA-tuotteet ovat kotimaisia
ESLA – valmistetaan kotimaassa mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista. ESLA -liikuntavälineiden kotimaisuusaste on korkea 80 – 99 %.
ESLA-liikuntavälineitä myyvät Suomessa urheilu-, pyörä- ja rautakaupat sekä muut hyvinvarustetut alan liikkeet.
ESLA-tuotteita kehitetään jatkuvasti
E.Sce70.Lahtinen Oy kehittää tuotteet itse ja panostaa laatu- ja tuotevastuuasioihin. ESLA-tuotteet tunnetaan nimenomaan hyvästä laadusta ja tuotteet ovat CE – merkittyjä. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja kehitämme toimintaamme ISO 9001 – laatustandardin mukaisesti.
https://www.esla.fi/

RUSKOVILLA OY / Tervetuloa luonnonkuitujen maailmaan! Jokainen rakastaa lämpöä



















RUSKOVILLA OY / Tervetuloa luonnonkuitujen maailmaan! Jokainen rakastaa lämpöä
http://www.ruskovilla.fi/
https://webshop.ruskovilla.fi/
Materiaalimme tulevat suoraan luonnosta:
LUOMUVILLAA, SILKKIÄ, SILKKIVILLAA JA LUOMUPUUVILLAA.

Mallistomme on perinteinen, mutta ajan henkeen suunniteltu. Yli sadan tuotteen mallistosta löytyy perusasuja, sukkia ja vuodevaatteita vauvoille, lapsille ja aikuisille.
Ruskovilla-tuotteet syntyvät kotimaisella työllä suunnittelusta, kaavoituksesta ja materiaalin neulonnasta alkaen aina ompeluun ja viimeistelyyn saakka. Tästä kertoo tuotteille myönnetty avainlipputunnus.
RUSKOVILLA - Luonnollisen pukeutumisen puolesta jo vuodesta 1981
#RUSKOVILLA #LUOMUVILLAA #SILKKIÄ #SILKKIVILLAA #LUOMUPUUVILLAA #avainlipputuote #kotimainen

Kaypahoito.fi - Potilaalle / Käypä hoito -suositukset ovat parhaiden asiantuntijoiden laatimia yhteenvetoja



Käypä hoito - Potilaalle








Kaypahoito.fi - Potilaalle
Käypä hoito -suositukset ovat parhaiden asiantuntijoiden laatimia yhteenvetoja yksittäisten sairauksien diagnostiikan ja hoidon vaikuttavuudesta. Ne eivät korvaa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen omaa arviota yksittäisen potilaan parhaasta mahdollisesta diagnostiikasta, hoidosta ja ku…
http://www.kaypahoito.fi/web/kh/potilaalle
http://www.kaypahoito.fi/
#Käypähoito #Käypähoitopotilaalle #terveys #terveyskirjasto #hoitosuositukset

Confienta / Ennaltaehkäistä läheisen tai lemmikin katoaminen, sekä auttaa omaisia löytämään heidät - Verkkokauppa







Confienta / https://confienta.fi/ - Verkkokauppa
Tavoitteenamme on ennaltaehkäistä läheisen tai lemmikin katoaminen, sekä auttaa omaisia löytämään heidät eksymistilanteissa. Haluamme luoda asiakkaillemme turvaa ja mielenrauhaa, jotta arki sujuisi ilman turhaa huolta. Tarjoamme paikannus- ja turvapuhelin ratkaisuja eri tarpeisiin, eri käyttäjille,…



https://confienta.fi/
#Confienta #turvapuhelin #paikannus #kotihoito

Everon / EveronVega - Paikantava turvaranneke Vega on kehitetty erityisesti ihmisille, jotka kärsivät kognitiivisista ongelmista







Everon / EveronVega - Paikantava turvaranneke Vega on kehitetty erityisesti ihmisille, jotka kärsivät kognitiivisista ongelmista. Lyra - Langaton hoitajakutsujärjestelmä Lyra on pisimmälle kehitetty ja älykkäin langaton hoivajärjestelmä. Täysin johdoton asennus sekä hoivayksiköihin että kotiin. Urgentys - Yksintyö… http://www.everon.fi/fi/ #EveronVega #Paikantavaturvaranneke #turvaranneke #Vega #Lyra #langatonhoivajärjestelmä #hoitajakutsujärjestelmä #everon

Verisure / Hälytys- ja valvontalaitteet







Verisure / Hälytys- ja valvontalaitteet
https://www​.verisure.fi/​
on osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää. Joka kolmaskymmenes sekunti jossain päin maailmaa asennetaan uusi Verisure-järjestelmä. Olemme selkeä markkinajohtaja myös Suomessa. Laatuun ja palveluun panostuksemme ansiosta suomalaiset asiakkaat kuuluvat alan tyytyväisimpiin.

Yhteistyössä muiden alojen ammattilaisten kanssa ja kehittämällä jatkuvasti uusia älykkäitä tuotteita voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen tuote- ja palveluvalikoiman, jonka avulla voidaan parantaa kodin turvallisuutta ja tehdä siitä älykoti. Ammattilaisten asentamat turvajärjestelmät liitettynä oman hälytyskeskuksemme ympärivuorokautiseen hälytysvalvontaan ovat palvelumme perusta.

Verisure toimi Suomessa nimellä Securitas Direct vuoteen 2012 saakka. Securitas Direct on perustettu Ruotsissa vuonna 1988 osaksi Securitas -yhtiötä. Suomessa toiminta alkoi vuonna 1994. Vuonna 2006 Securitas Directistä tuli itsenäinen yritys. Yrityksen painopiste on koko ajan ollut koteihin ja pienyrityksiin liittyvien turvatuotteiden ja -palvelujen kehittämisessä.

Verisure tuotteet ja palvelut on kehitetty kotitalouksien tarpeisiin. Yli 1,8 miljoonaa asiakasta ja 6 500 työntekijää ympäri maailman tekevät meistä alallamme Euroopan ykkösen, joka kasvaa voimakkaasti myös Etelä-Amerikassa.

Yogaia – joogaa kun sinulle sopii / Joogaa, pilatesta, venyttelutunteja, kahvakuulaa - käytössäsi











Yogaia – joogaa kun sinulle sopii
Joogaa, pilatesta, venyttelutunteja, kahvakuulaa - käytössäsi on joka viikko 100 uutta tuntia kellon ympäri.
https://fi.yogaia.com/
#Yogaia #jooga #pilates #venyttelutunti #kahvakuula

Terveyskylä.fi​​​​ - Terveyskylästä löydät luotettavaa tietoa terveydestä, eri sairauksien omaehtoisesta hoidosta sekä hoitoon hakeutumisesta alan ammattilaisten tuottamana

















Mikä on Terveyskylä fi? | Terveyskylä fi​​​​ ​- Terveyskylästä löydät luotettavaa tietoa terveydestä, eri sairauksien omaehtoisesta hoidosta sekä hoitoon hakeutumisesta alan ammattilaisten tuottamana. Rakennamme kylän taloja parhail...
https://www.terveyskyla.fi/tietoa-palvelusta/mik%C3%A4-on-terveyskyl%C3%A4-fi


https://www.terveyskyla.fi/
#Terveyskylä

FSM Group / Hälytysjärjestelmät - Hälytysten vastaanotto - Videovalvonta - Kulunvalvonta - Paloturvallisuus - Tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet















FSM Group / http://www.fsm.fi/checkout/cart
FSM Group / Hälytysjärjestelmät - Hälytysten vastaanotto - Videovalvonta - Kulunvalvonta - Paloturvallisuus - Tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet
http://www.fsm.fi/
FSM Group on tänään maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden tukkuliike. Olemme 25 vuotta toimineet turvatekniikan maahantuojana, ja viime vuosien aikana olemme vahvistaneet tuotteistoamme ja asemaamme verkkotuotteiden ja konesalien toimittajana.
Tuotevalikoimaamme kuuluu kaikki kiinteistön turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät, suurimpina tuoteryhminä hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet. Tuotteitamme myyvät sähkötukut sekä maan kattava valtuutettujen jälleenmyyjien myyntiverkosto.
Gigaset liiketoimintayksiköllämme on pitkä kokemus verkkotuotteiden alihankkijana ja palveluntuottajana. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet konesaleihin energiaa säästäviä kokonaisratkaisuja sekä toimittaneet moduulirakenteisia valmiskaapeleita, joiden ansiosta laadukkaan ja toimintavarman kaapeloinnin kustannukset ja aikataulut saadaan puristettua minimiin.
Myyntikonttorimme ja myymälämme sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa sekä Nokian Kolmenkulmassa. Vantaalla meillä on päävarasto. IT-liiketoimintayksikkömme sijaitsee Karkkilassa.
Palveluksessamme on parikymmentä turvallisuuden ammattilaista ja liikevaihtoa kertyy noin 9 miljoonaa euroa. Toimintamme on jatkuvassa kasvussa.
Yrityksellämme on ollut Inspectan myöntämät ISO9001 sertifikaatti sekä virallinen rikosilmoitinliike sertifikaatti vuodesta 2012.
#FSMGroup #Hälytysjärjestelmät #Hälytystenvastaanotto #Videovalvonta #Kulunvalvonta #Paloturvallisuus #Tietoverkko #ITmekaniikantuotteet

Pieni piiri on aivan uudenlainen senioripuhelin, joka tuo tärkeimmät ihmiset ja palvelut kotiin!









Pieni piiri on aivan uudenlainen senioripuhelin, joka tuo tärkeimmät ihmiset ja palvelut kotiin!
Mielenrauhaa sinulle - enemmän elämää läheisellesi
Mietitkö, kuinka läheisesi pärjää? Huoli pois! Pienen piirin avulla näet ja kuulet itse, miten mummulla tai papalla menee. Palvelu tarjoaa ikääntyneille myös uusia ystäviä: Saatamme yhteen samoista asioista kiinnostuneet ihmiset.
Jokainen osaa käyttää Pientä piiriä
Vaikka tavallisen senioripuhelimen käyttö olisi vaikeaa, Pienestä piiristä hyötyy muistisairaskin: Kuvayhteys voidaan avata omaisen toimesta siten, että ikääntyneen ei tarvitse itse koskea laitteeseen ollenkaan. Tarvittaessa hoidamme myös laitteiston asennuksen ja opastamme käytössä.
Helpotusta omaishoitajien arkeen
Pieni piiri helpottaa hoivavastuun jakamista: Netin kautta näet, koska ja kuka on ollut läheiseesi viimeksi yhteydessä ja kuinka hän on silloin voinut. Muistutustoiminnon avulla oikeat lääkkeet otetaan oikeaan aikaan.
Hyvinvointia edistäviä palveluita
Pieni piiri tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa myös erilaisia mielen ja ruumiin hyvinvointia edistäviä palveluja jumpasta tarkistussoittoihin. Osaavimmille Pieni piiri on myös kätevä päätelaite netin digitaalisiin palveluihin nettipankeista peleihin.
Sopii myös ammattikäyttöön
Pieni piiri on jo monelle ammattilaiselle tuttu työväline. Palveluamme käytetään mm. Kuusamossa, Jyväskylässä, Haminassa, Kotkassa, Sipoossa ja Kirkkonummella sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin useissa kohteissa mm. kotihoidon, kuntoutuksen sekä mielenterveyspalveluiden toteuttamiseen.
http://www.pienipiiri.fi/
#pienipiiri

EASTIN / Eurooppalainen apuvälinetietojen verkosto - Hakutoiminnot - Apuvälineet







EASTIN / Eurooppalainen apuvälinetietojen verkosto - Hakutoiminnot - Apuvälineet
Apuvälineet Euroopassa tietokanta
http://www.eastin.eu/fi-fi/searches/products/index
http://www.eastin.eu/fi-fi/searches/associatedinfo/ca..
#EASTIN #Apuvälineet #ApuvälineetEuroopassa

Suomi.fi / Ikääntyvän palveluopas: Asumiseni - Tietoa kotona asuvan avunsaantimahdollisuuksista







Suomi.fi / Ikääntyvän palveluopas: Asumiseni
Ikääntyvän palveluopas: Tietoa kotona asuvan avunsaantimahdollisuuksista ja tuista sekä kodin ulkopuolisesta asumisesta ja maksuista.
http://www.suomi.fi/suomifi/suomi/palveluoppaat/ikaantyvan_palveluopas/asumiseni/index.html
#Suomi #Ikääntyvänpalveluopas #Asuminen #kotonaasuva #Seniorikoti #kotonaasuvanavunsaanti

Mediteam verkkokauppa auttaa parempaan vointiin



Mediteam verkkokauppa auttaa parempaan vointiin - Tuotteet
Hoito ja tukisukat, pukemisen ja riisumisen apuvälineet, tuet ja valmisortoosit, sekä paljon muuta, Mediteamin jälleenmyyntipisteistä
http://www.mediteam.fi/kuluttaja-asiakkaat/tuotteet/
#Mediteam #apuvälineet #Mediteamverkkokauppa #Mediteaminjälleenmyynti


Ikäteknologiakeskus - Vanhuksille ja ikäihmisille suunnattuja teknologisia laitteita



Teknologiset tuotteet ja ratkaisut - Ikäteknologiakeskus
Vanhuksille ja ikäihmisille suunnattuja teknologisia laitteita ja niiden ympärille rakennettuja palveluita on markkinoilla jo jonkin verran. Olemme koonneet niitä aihepiireittäin yhteen. Alla olevien otsikoiden takaa löydät konkreettisia ratkaisuja omiin, lähimmäisesi tai työpaikkasi tarpeisiin.
http://www.ikateknologiakeskus.fi/tietopankki/teknologiset-tuotteet-ja-ratkaisut/
#Ikäteknologiakeskus #Vanhuksilleteknologisialaitteita #Vanhuspalvelut
#Seniori #apuvälineet #kotonaasuminen #teknologisettuotteet #tietopankki

We Did It® is the world's first mobile tool for active couples therapy.







Wedidit Method - http://www.wediditmethod.com/
We Did It® is the world's first mobile tool for active couples therapy. It helps couples solve problems in a totally new way, by themselves without books, lectures or therapy sessions.http://www.wediditmethod.com/
#WediditMethod #WeDidIt

Turvallinen Koti - elämänlaatua ikääntyville

Turvallinen Koti -








Liittyykö omaasi tai läheisesi asumiseen ja liikkumiseen riskejä - tutustu palveluihimme!
http://www.turvallinenkoti.fi/
Turvallinen Koti - elämänlaatua ikääntyville
Liittyykö omaasi tai läheisesi asumiseen ja liikkumiseen riskejä?

Monipuolisesta turvalaite ja -palveluvalikoimastamme löytyy sopivin ratkaisu moneen tarpeeseen. Edustamillamme turvalaitteillamme on kymmeniä tuhansia käyttäjiä maailmanlaajuisesti.
#turvallinenkoti

IKÄteknologia / Teknologiatuotteet ja -ratkaisut - KÄKÄTE






IKÄteknologia / Teknologiatuotteet ja -ratkaisut - KÄKÄTE
Alla olevaan listaan on koottu aihepiireittäin tuotteita, jotka tukevat ikäihmisen itsenäistä selviämistä arjessa tai heidän kanssaan työskentelevien työtä. Lista täydentyy vähitellen.
http://www.ikateknologia.fi/fi/teknologiatuotteet-ja-ratkaisut.html
http://www.ikateknologia.fi/
#ikateknologia #KÄKÄTE #turvallinenkoti #ikäteknologia

Miina Sillanpää säätiö / Impulssi - Edistää aivojen toimintaa ja hyvinvointia



Miina Sillanpää säätiö / Impulssi - Edistää aivojen toimintaa ja hyvinvointia
https://www.miinasillanpaa.fi/impulssi/#/
https://www.miinasillanpaa.fi/
INNOSTU IMPULSSISTA
Monipuolinen ja mielekäs tekeminen edistää aivojen toimintaa ja hyvinvointia. Impulssi -sovelluksen yhdeksän eri aihekokonaisuutta tarjoavat tekemistä ja pohdittavaa kotiin ja ne sopivat kaikille aivoterveydestään kiinnostuneille. Sivustolta voi valita aivoterveellisiä sisältöjä oman kiinnostuksen mukaan. Impulssi sisältää muistiharjoitusten lisäksi ruokareseptejä, jumppaa ja paljon muuta. Tutut aivotreenit löydät uuden Impulssin sisältä.
#miinasillanpaa #Impulssi

LIIKKEELLÄ VOIMAA VUOSIIN - Jumppaohjeita



LIIKKEELLÄ VOIMAA VUOSIIN
http://www.liikkeellavoimaavuosiin.fi/
Jumppaohjeita
Liikettä niveliin –jumppaohjeita. Työ Terveys Turvallisuus.
Liikettä niveliin –jumppaohjeita voi hyödyntää myös työuran jälkeen. Osa jumpista esitellään myös videoilla.
http://www.ttl.fi/partner/ttt/liiketta_niveliin/sivut..
Voitas.fi. Ikäinstituutti.
VoiTas –palvelusta sinulle aukeaa laaja voima- ja tasapianoharjoittelun liikekuvasto. Ilmaisesta palvelusta voit tulostaa yksittäisiä kuvia tai rakentaa mieleisiäsi jumppaohjelmia.
http://www.voitas.fi/etusivu/
Voimisteluohjelmat. Ikäinstituutti /Voimaa vanhuuteen –ohjelma.
Sivulta löytyy Ikäinstituutin tuottamia iäkkäiden voimisteluohjelmia.
http://www.voimaavanhuuteen.fi/materiaalit/voimistelu..
Luustokuntoutujan kotivoimisteluohjeet. Luustoliitto.
Sivulta löytyy kolmen eritasoisen kotivoimisteluohjelman lisäksi muita hyödyllisiä julkaisuja luustoterveydestä.
http://www.luustoliitto.fi/materiaalit/ladattavat
Jumppaa nivelesi vahvemmiksi. Suomen Nivelyhdistys.
Sivuilla esitellään jumppaliikkeitä, jotka soveltuvat myös nivelkivuista kärsiville.
http://www.nivelopas.fi/jumppaanivelesivahvemmiksi.html
Pientä liikettä -jumppavinkkejä. Diabetesliitto.
Sivulla esitellään muutamia kotona toteutettavia jumppaliikkeitä mm. reisille, käsille ja niska-hartiaseudulle.
http://www.diabetes.fi/diabetestietoa/liikunta/pienta..
Punttijumppaa ja venytyksiä. UKK-instituutti.
Kuvalliset ohjeet ylävartalon punttijumppaliikkeistä ja venytyksistä.
http://www.ukkinstituutti.fi/tietoa_terveysliikunnast..

ActiveMEDI on online palvelu yksityishenkilöille ja perheille sekä hoidosta vastaaville yrityksille ja organisaatioille.





ActiveMEDI on online palvelu yksityishenkilöille ja perheille sekä hoidosta vastaaville yrityksille ja organisaatioille. Palvelu tuo hoitoprosessiin läpinäkyvyyttä ja auttaa hallitsemaan kommunikaatiota hoitoon osallistuvien tahojen välillä kotona, lääkäriasemilla ja sairaaloissa.
ActiveMEDIWe focus on developing innovative and exciting applications for patients, clinicians, and care providers by revolutionizing the traditional healthcare towards continues and active care. Our mission is to improve healthcare efficiency & patient safety outside the care-facilites through innovative com...
https://www.activemedi.com/
#activemedi

Nappi Naapuri on uusi naapurustojen sosiaalinen media.



Nappi Naapuri App - https://nappinaapuri.fi/
https://nappinaapuri.fi/
TERVETULOA NAPPI NAAPURIIN
Nappi Naapuri on uusi naapurustojen sosiaalinen media.
 Napissa voit esitellä itsesi naapureillesi, pyytää tai tarjota apua, lainata tai vaihtaa tavaroita, myydä, ostaa ja antaa ilmaiseksi, tehdä aloitteita, keskustella tai kysyä asioita sekä tiedottaa tapahtumista.
OTA NAPPI KÄYTTÖÖN
Rekisteröidy palveluun. Muista, että ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä. Sen jälkeen pelkkä kirjautuminen riittää. Voit tehdä kummatkin joko sähköpostiosoitteellasi tai Facebook-tunnuksillasi. Muistathan ensimmäisen sähköpostilla tekemäsi rekisteröitymisen jälkeen vahvistaa tunnuksesi vielä klikkaamalla sähköpostiisi saapunutta vahvistuslinkkiä.
Jos rekistetöityminen ei onnistu, laita sähköpostia osoitteeseen pauliina@yhteismaa.fi ja kerro millä sähköpostilla haluat rekisteröityä niin teemme sinulle sähköpostitunnukset ja lähetämme salasanan paluupostissa.
LUO KOTI
Anna rekisteröitymisen yhteydessä kotiosoitteesi. Kirjoita ruutuun osoite ilman rappukirjainta ja valitse sopiva vaihtoehto alle ilmestyvästä pudotusvalikosta. Tämä on paikka jonne omat viestisi menevät ja jonka ympärillä olevien käyttäjien profiilit näet.
LUO OMA PROFIILI
Rekisteröitymisen jälkeen klikkaa omaa nimeäsi valkoisessa profiilimökissä.  Näin pääset luomaan oman käyttäjäprofiilisi. Paina MUUTA TIETOJA. Kerro muutamalla sanalla itsestäsi. Muut käyttäjät näkevät etunimesi, valokuvasi, tarinasi ja kiinnostuksenkohteesi. Paina lopuksi TALLENNA TIEDOT.
NAPPI ON KARTALLA
Näet muut lähelläsi asuvat käyttäjät kartalla punaisina palloina. Jos tutkit palvelua kirjautumatta sisään, näet vain punaiset pallot, muttet voi klikata niitä auki. Kun kirjaudut sisään, voit klikata profiilipallot auki.
Kartalla liikutaan siirtämällä näkymää hiirellä tai koskettamalla eri suuntiin, ja ruudun oikean alalaidan + ja - -näppäimistä joilla voi lähentää näkymää tai loitontaa näkymää. Klikkamalla omasta profiilimökistä SIIRRY KOTIIN pääsee lähinäkymään siihen kohtaan jonne on merkannut oman osoitteen.
Käyttäjien viestit näet puolestaan erivärisinä puhekuplina riippuen viestin aiheesta. Voit klikata kartalla näkyviä viestejä pois näkyvistä ja takaisin näkyviin ylärivin väripalloista teeman mukaan. Voit myös klikata niitä  näkyviin tai pois sen mukaan ovatko ne tarjouksia, pyyntöjä ja vai keskustelualoitteita.
Voit lisätä profiiliisi useita osoitteita ja valita, missä naapurustossa haluat viestejä katsella. Klikkaa Omaa nimeäsi profiilimökissä ja mene ihan kotimökkisi alalaitaan vierittämällä tietojesi alaosan näkyviin. Siellä näkyy ensimmäinen osoitteesi. Klikkaa LUO UUSI OSOITE. Kun klikkaat uutta osoitetta, kotisi siirtyy sen kohdalle kartalla. Voit vaihdella osoitteita sekä lisätä ja poistaa niitä listasta. Kerrallaan voi olla viisi osoitetta.
NAPPI ON HELPPOKÄYTTÖINEN
Kun olet rekisteröitynyt, voit kirjoittaa viestejä valitsemalla LÄHETÄ UUSI VIESTI. Valitse KATEGORIA, kirjoita viestisi, valitse AIHE sekä määrittele viestin voimassaoloaika ja lopuksi paina JULKAISE.
Tutustu naapurustoosi, klikkaile viestikuplia auki, lue viestejä, klikkaa niitä vielä uudestaan jolloin näet  keskustelut. Kommenttien alalaidassa on avoinna kohta jonne voit itse kirjoittaa viestin osaksi keskustelua. Jos haluat lähettää jollekin käyttäjistä yksityisviestin, se tapahtuu klikkaamalla hänen nimeään, jolloin avautuu hänen julkinen profiilinsa. Sen alalaidassa lukee LÄHETÄ YKSITYINEN VIESTI. Yksityisviestejä voi lähettää myös klikkaamalla muiden käyttäjäprofiileja auki punaisista palloista kartalla.
Omia viestejä ja keskustelujen puheenvuoroa voi muuttaa kun menee niiden kohdalle ja klikkaa oikeasta alakulmasta kynän kuvaa. Muista lopuksi klikata "oikein"-väkästä oikeasta alalaidasta joka tallentaa muutokset. Omat viestit ja keskustelunosat voi poistaa menemällä niiden kohdalle ja klikkaamalla oikeaan ylänurkkaan tulevaa roskakorin kuvaa.
UUTTA: Varamummo-aihe ja Omena-aihe! Varamummon vaaleanvihreellä merkatun aiheen avulla opiskelijat tai lapsiperheet voivat etsiä turvallisia vanhempia aikuisia asuinpaikkakunnaltaan, ja mummot ja papat - ja vaikkapa perheet - voivat tarjota päivällisiä, seuraa, tai vaikka yöpaikkaa. Punaista omena-aihetta taas voi käyttää jos itsellä on niin paljon omenia että niitä saisi tulla hakemaan (ilmaiseksi tai korvausta vastaan), tai vastaavasti jos haluaisi itse ottaa omenia vastaan.
TILAA SÄHKÖPOSTIISI ILMOITUKSIA VIESTEISTÄ
Kohdasta OMAT KESKUSTELUT voita käydä katsomassa onko viestiketjuihin jotka olet aloittanut tai joissa olet mukana tullut uusia komentteja. Halutessasi Nappi Naapuri lähettää myös suoraan sähköpostiisi ilmoituksia naapurustosi uusista viesteistä valitsemaltasi etäisyydeltä ja valitsemistasi aiheista, joten sinun ei tarvitse erikseen kirjautua Nappiin pysyäksesi kartalla. Ilmoitusvahdin voit laittaa päälle omasta profiilistasi. Klikkaamaa omaa nimeäsi. Valitse MUUTA TIETOJA, vieritä tietojasi alemmas jolloin näet kiinnostuksenkohteesi ja sähköposti-ilmoitusvahdin. Klikkaa epäaktiivisiksi (vaaleamman värisiksi) ne aihepiirit joista et ole kiinnostunut ja valitse monenko kilometrin säteeltä haluat ilmoituksia.  TALLENNA TIEDOT.

NAPPI ON YSTÄVÄLLINEN
Nappi on ystävyyden ja naapuriavun paikka. Napissa voit olla oma itsesi, vaihtaa ajatuksia, tehdä aloitteita sekä tarjota ja pyytää apua. Napissa ei kuitenkaan puhuta pahaa muista.
Napin avulla voit löytää uusia ystäviä ja verkottua. Sinun ei ole kuitenkaan pakko olla kenenkään kaveri. Aina voi myös sanoa kohteliaasti ei.
Älä lannistu jos käy niin, ettei aktiivisuutesi saa heti vastakaikua. Olet ensimmäisten joukossa ja matkaa uudenlaiseen naapurustososiaalisuuteen on vielä rutkasti. Nappi Naapuriin kuuluu myös oikeus olla mukana vain silloin kuin itselle sopii.
Nappi ei ole mainospaikka. Ole Napissa naapuri, älä tyrkytä ammatillista osaamistasi tai yrityksesi tuotteita. Sitä varten Napissa on oma valkoinen kategoria organisaatioita varten. Organisaatioille Napin käyttö on maksullista. Ota YHTEYTTÄ niin kerromme lisää.
Jos koet jonkun käyttävän Nappia ikävästi, kerro siitä MEILLE
NAPPI ON TURVALLINEN
Vaikka oletkin kirjautunut Nappiin omalla nimelläsi ja kotiosoitteellasi, näkevät muut käyttäjät vain etunimesi, profiilikuvasi, kirjoittamasi tarinan ja sen mistä asioista olet kiinnostunut. Jos haluat, että viestikuplasi ei näy kartalla tarkalleen kotisi kohdalla, voit antaa osoitteeksi pelkän kadunnimen tai vaikka lähellä sinua olevan talon numeron.
Nappiin rekisteröidytään aina omalla sähköpostiosoitteella tai Facebook-tunnuksilla. Napin ylläpito  näkee kaikki viestit - sekä julkiset että yksityiset, turvallisuussyistä.
Nappi Naapuri on tarkoitettu asialliseen kommunikaatioon. Jos saat viestin jonka koet asiattomaksi, kerro siitä MEILLE niin otamme viestin lähettäneeseen käyttäjään yhteyttä ja selvitämme asian.
Napissa suositaan avointa ja julkista keskustelua. Kuitenkin jotkut asiat, kuten omat osoitetiedot, kannattaa lähettää yksityisesti.  Vaikka suurin osa ihmisistä on luotettavia, kannattaa käyttää järkevää varovaisuutta. Tapaamisia voi vaikka järjestää kodin ulkopuolelle. Jos vaikka ikäihminen tarvitsee apua, on hyvä  jos joku voi olla tapaamisissa mukana ensimmäisillä kerroilla ja varmistaa että auttaja on luotettava.
KUTSU YSTÄVÄSI
Tee Napista entistä hauskempi ja paremmin naapurustoasi palveleva ja kutsu mukaan kaikki naapurisi ja ystäväsi. Mainosta palvelua sosiaalisessa mediassa!  Meillä on myös julisteita joita voit tulostaa, tai irrotettavia tarroja joita voit ostaa - ja laittaa oveesi, kaupan ilmoitustaululle, naapureidesi postiluukusta....  MATERIAALIT
NAPPI ON NAAPURUSTOJEN MEDIA
Nappi on naapurustojen media, jonka avulla voit kohdata ihmisiä, jotka asuvat ja toimivat sinua lähellä!
Nappi ei ole talousjärjestelmä. Jos löydät ystävän joka lupaa opettaa sinulle shakkia, saatte yhdessä päättää miten asian järjestätte. Voit maksaa opettajalle palkkaa, opettaja voi laskuttaa sinua firmallaan, voitte sopia, että keität opettajalle kahvit tai opetat takaisin jotain mitä itse osaat. Voitte myös pelata shakkia pelkästä yhdessä olemisen ilosta. Päätös on teidän!
Napissa ei lasketa tekoja, vaan Nappi auttaa tekemään asioita juuri sen verran kun tuntuu hyvältä.
Tervemenoa kohti uusia kohtaamisia!
NAPPI ON TEHTY MYÖS AMMATIKSEEN VÄLITTÄVILLE, PAIKALLISTOIMIJOILLE JA YHTEISÖJEN RAKENTAJILLE
Nappi tarjoaa erilaisille organisaatiolle ketterän mahdollisuuden kohdata ihmiset siellä missä he ovat.
Organisaatiot ovat tervetulleita Napin kartalle kertomaan toiminnastaan, tarjoamaan apua, etsimään kontakteja tai tiedottamaan tapahtumista ja palveluista. Organisaatioille Napin käyttö on maksullista.
Jos haluat omalla logolla varustetut organisaatiotunnukset Nappi Naapuriin, ota yhteyttä pauliina@yhteismaa.fi tai tanja@yhteismaa.fi.
NAPIN TAKANA ON YHTEISMAA RY.
Nappia rakentaa ja ylläpitää yleishyödyllinen yhdistys YHTEISMAA ry. Tutustu muihin Yhteismaan edesottamuksiin TÄÄLTÄ.
NAPPIA RAKENNETAAN YHDESSÄ
Nappi mahdollistettiin joukkorahoituksella. Noin 700 ihmistä ja organisaatioita oli mukana rahoittamassa Napin ensimmäisen version valmistumista. Kiitos kaikille, jotka teitte tämän mahdolliseksi! Kiitos myös Osuuskunta Tradekalle, TAH Säätiölle ja Nordic Innovationille tuesta Napin kehitystyössä. Rahoittajat
TERVETULOA KAIKKI!
Tehdään yhdessä naapurustoistamme hauskempia, vuorovaikutteisia, huolehtivaisia, auttavaisia ja välittäviä - parempia paikkoja asua!
#nappinaapuri

OMAseniori-turvapalvelu – enemmän kuin turvapuhelin



OMAseniori-turvapalvelu – enemmän kuin turvapuhelin




OMAseniori-turvapalvelu antaa senioreille mahdollisuuden asua ja elää turvallisesti omassa kodissaan – kuten ennenkin.
OMAseniori-turvapalvelu osaa kertoa, milloin yksin kotona asuva henkilö saattaa tarvita apua. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi kaatuminen tai voinnin huononeminen. OMAseniori-turvapalvelu hälyttää automaattisesti apua tilanteissa, joissa kotona asuva ei siihen esimerkiksi loukkaantumisen vuoksi itse kykene.
https://omaseniori.fi/
https://www.terveysoperaattori.fi/omaseniori/

Orion | Älypuhelinsovellus muistuttaa lääkkeenotosta |












 
Orion | Älypuhelinsovellus muistuttaa lääkkeenotosta |
Moni lääkekuuri ei onnistu siksi, että lääkkeitä ei muisteta ottaa oikein. Älypuhelimille tarkoitettu Hyvinvointini-sovellus (My Well-being app) auttaa muistamaan lääkkeiden oton ja tukee näin hoidon onnistumista.
http://orion.fi/hyvinvointi/orionsydan/hyvinvointini-sovellus/?_t_id=1B2M2Y8AsgTpgAmY7PhCfg%3d%3d&_t_q=l%c3%a4%c3%a4ke+app&_t_tags=language%3afi%2csiteid%3a95bbf203-ea74-4eb5-9cf8-07716720e137&_t_ip=37.219.206.160&_t_hit.id=Orion_Models_Pages_ArticlePage/_5cc01119-61ef-4fae-8dcd-81d06fa16306_fi&_t_hit.pos=10

Kineso Oy - 3DFysio App - Harjoitteesi visualisoituna









Kineso Oy - 3DFysio App - Harjoitteesi visualisoituna
3DFysio on suunniteltu yhdessä fysioterapeuttien kanssa fysioterapeuteille ja heidän potilailleen.
3DFysio tarjoaa fysioterapeuttien avuksi kiinnostavan ja sujuvan työskentelytavan, joka saa potilaat noudattamaan kuntoutusohjelmaansa vielä paremmin.
http://kineso.fi

Terveydenhoito Verkkokauppa App

Terveydenhoito Verkkokauppa
App