FSM Group / Hälytysjärjestelmät - Hälytysten vastaanotto - Videovalvonta - Kulunvalvonta - Paloturvallisuus - Tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet















FSM Group / http://www.fsm.fi/checkout/cart
FSM Group / Hälytysjärjestelmät - Hälytysten vastaanotto - Videovalvonta - Kulunvalvonta - Paloturvallisuus - Tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet
http://www.fsm.fi/
FSM Group on tänään maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden tukkuliike. Olemme 25 vuotta toimineet turvatekniikan maahantuojana, ja viime vuosien aikana olemme vahvistaneet tuotteistoamme ja asemaamme verkkotuotteiden ja konesalien toimittajana.
Tuotevalikoimaamme kuuluu kaikki kiinteistön turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät, suurimpina tuoteryhminä hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet. Tuotteitamme myyvät sähkötukut sekä maan kattava valtuutettujen jälleenmyyjien myyntiverkosto.
Gigaset liiketoimintayksiköllämme on pitkä kokemus verkkotuotteiden alihankkijana ja palveluntuottajana. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet konesaleihin energiaa säästäviä kokonaisratkaisuja sekä toimittaneet moduulirakenteisia valmiskaapeleita, joiden ansiosta laadukkaan ja toimintavarman kaapeloinnin kustannukset ja aikataulut saadaan puristettua minimiin.
Myyntikonttorimme ja myymälämme sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa sekä Nokian Kolmenkulmassa. Vantaalla meillä on päävarasto. IT-liiketoimintayksikkömme sijaitsee Karkkilassa.
Palveluksessamme on parikymmentä turvallisuuden ammattilaista ja liikevaihtoa kertyy noin 9 miljoonaa euroa. Toimintamme on jatkuvassa kasvussa.
Yrityksellämme on ollut Inspectan myöntämät ISO9001 sertifikaatti sekä virallinen rikosilmoitinliike sertifikaatti vuodesta 2012.
#FSMGroup #Hälytysjärjestelmät #Hälytystenvastaanotto #Videovalvonta #Kulunvalvonta #Paloturvallisuus #Tietoverkko #ITmekaniikantuotteet