Pieni piiri on aivan uudenlainen senioripuhelin, joka tuo tärkeimmät ihmiset ja palvelut kotiin!









Pieni piiri on aivan uudenlainen senioripuhelin, joka tuo tärkeimmät ihmiset ja palvelut kotiin!
Mielenrauhaa sinulle - enemmän elämää läheisellesi
Mietitkö, kuinka läheisesi pärjää? Huoli pois! Pienen piirin avulla näet ja kuulet itse, miten mummulla tai papalla menee. Palvelu tarjoaa ikääntyneille myös uusia ystäviä: Saatamme yhteen samoista asioista kiinnostuneet ihmiset.
Jokainen osaa käyttää Pientä piiriä
Vaikka tavallisen senioripuhelimen käyttö olisi vaikeaa, Pienestä piiristä hyötyy muistisairaskin: Kuvayhteys voidaan avata omaisen toimesta siten, että ikääntyneen ei tarvitse itse koskea laitteeseen ollenkaan. Tarvittaessa hoidamme myös laitteiston asennuksen ja opastamme käytössä.
Helpotusta omaishoitajien arkeen
Pieni piiri helpottaa hoivavastuun jakamista: Netin kautta näet, koska ja kuka on ollut läheiseesi viimeksi yhteydessä ja kuinka hän on silloin voinut. Muistutustoiminnon avulla oikeat lääkkeet otetaan oikeaan aikaan.
Hyvinvointia edistäviä palveluita
Pieni piiri tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa myös erilaisia mielen ja ruumiin hyvinvointia edistäviä palveluja jumpasta tarkistussoittoihin. Osaavimmille Pieni piiri on myös kätevä päätelaite netin digitaalisiin palveluihin nettipankeista peleihin.
Sopii myös ammattikäyttöön
Pieni piiri on jo monelle ammattilaiselle tuttu työväline. Palveluamme käytetään mm. Kuusamossa, Jyväskylässä, Haminassa, Kotkassa, Sipoossa ja Kirkkonummella sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin useissa kohteissa mm. kotihoidon, kuntoutuksen sekä mielenterveyspalveluiden toteuttamiseen.
http://www.pienipiiri.fi/
#pienipiiri